Lambéria


A lambéria olyan falburkoló, mely tömörfából, általában fenyőből készül és csap-hornyos kialakítású. Felületét kezelhetjük színtelen lakkal, viasszal, lazúrral, festékkel, páccal. Felhasználásának csak a fantázia szabhat határt, süllyesztheti a mennyezetet, tagolhatja a helyiségeket, burkolhatja a vezetékeket vagy a hideget sugárzó falakat szigetelheti. Hatása harmonikus, egyedi. A valódi faanyagok természetes hatásúak, önmagukban is szépek, tapintásuk kellemes és meleget sugároz. Az ilyen anyagból készített falburkolatok meghitté varázsolják otthona falát.

 

 

Hajópadló:


Miért éppen fából készült hajópadlót válasszunk? Amikor belépünk egy hajópadlós szobába rögtön szembe ötlik a padló, amelynek kellemes kisugárzása van az egész beltérre, az emberek komfort érzetére. Amikor elhatározzuk, hogy hajópadlót szeretnénk a szobánkba, akkor kiválasztásánál a döntenünk kell, hogy akarunk-e egy elegáns hatású, természetes és jó meleg benyomást keltő hajópadlót, vagy egy utánzatot, ahol az előbbi értékek elvesznek. A fentiek meggyőző erejűek, inkább a természetes anyagokból, fából készült hajópadlót válasszuk! Egyik fontos előnye még a fából készült hajópadlónak, hogy rugalmas anyag. Rugalmas padló óvja az izomzatot, az ízületet, kellemesebb hangulatú járást biztosít. Hála a modern technológiának, a fa hajópadlók festése és olajozása jelentősen növeli az élettartamát, a mechanikai ellenálló képességét a felszíni kopásállóságot, a karcmentességet.


 

Fali és mennyezeti profilok
Hajópadlók
Gyalult Deszka
Lambéria F Hajópadló O Profil gyalult deszka G Y
Lambéria F D Hajópadló S Profil gyalult deszka mintás GY M
Lambéria F E Szegélylécek Profil gyalult deszka mintás GY R
Lambéria F G Profil léc Profil gyalult deszka rombusz GY R
Lambéria R Profil gyalult léc Profil gyalult stáflik
Lambéria L Profil pipaléc  
Lambéria S H Profil ajtótakaró léc  
Fózolt falburkoló C M Profil kör  
Fózolt falburkoló C F    
     

 

 

 

belteri lambéria Speciális profilok Teraszburkolat
balenciaga pas cher balenciaga pas cher balenciaga pas cher balenciaga pas cher balenciaga pas cher balenciaga pas cher balenciaga outlet balenciaga outlet balenciaga outlet balenciaga outlet balenciaga outlet balenciaga outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet max maillots max maillot