Lambéria


A lambéria olyan falburkoló, mely tömörfából, általában fenyőből készül és csap-hornyos kialakítású. Felületét kezelhetjük színtelen lakkal, viasszal, lazúrral, festékkel, páccal. Felhasználásának csak a fantázia szabhat határt, süllyesztheti a mennyezetet, tagolhatja a helyiségeket, burkolhatja a vezetékeket vagy a hideget sugárzó falakat szigetelheti. Hatása harmonikus, egyedi. A valódi faanyagok természetes hatásúak, önmagukban is szépek, tapintásuk kellemes és meleget sugároz. Az ilyen anyagból készített falburkolatok meghitté varázsolják otthona falát.

 

 

Hajópadló:


Miért éppen fából készült hajópadlót válasszunk? Amikor belépünk egy hajópadlós szobába rögtön szembe ötlik a padló, amelynek kellemes kisugárzása van az egész beltérre, az emberek komfort érzetére. Amikor elhatározzuk, hogy hajópadlót szeretnénk a szobánkba, akkor kiválasztásánál a döntenünk kell, hogy akarunk-e egy elegáns hatású, természetes és jó meleg benyomást keltő hajópadlót, vagy egy utánzatot, ahol az előbbi értékek elvesznek. A fentiek meggyőző erejűek, inkább a természetes anyagokból, fából készült hajópadlót válasszuk! Egyik fontos előnye még a fából készült hajópadlónak, hogy rugalmas anyag. Rugalmas padló óvja az izomzatot, az ízületet, kellemesebb hangulatú járást biztosít. Hála a modern technológiának, a fa hajópadlók festése és olajozása jelentősen növeli az élettartamát, a mechanikai ellenálló képességét a felszíni kopásállóságot, a karcmentességet.


 

Fali és mennyezeti profilok
Hajópadlók
Gyalult Deszka
Lambéria F Hajópadló O Profil gyalult deszka G Y
Lambéria F D Hajópadló S Profil gyalult deszka mintás GY M
Lambéria F E Szegélylécek Profil gyalult deszka mintás GY R
Lambéria F G Profil léc Profil gyalult deszka rombusz GY R
Lambéria R Profil gyalult léc Profil gyalult stáflik
Lambéria L Profil pipaléc  
Lambéria S H Profil ajtótakaró léc  
Fózolt falburkoló C M Profil kör  
Fózolt falburkoló C F    
     

 

 

 

belteri lambéria Speciális profilok Teraszburkolat

Warning: file(http://www.escmba.com/201802/20180222.txt) [function.file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/-www/dell-laptopok.hu/htdocs/profilfauj/templates/rt_fresco/index.php on line 186