Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Oldalsáv →
Mutat 15

Divatban a kültéri fa homlokzatok

Lucfenyő faház burkolatot külső terek, garázsok, könnyűszerkezetes szerszámtárolók, családi házak oldalfal burkolására ajánljuk, mely faház hatását kelti a burkolat íves felülete miatt. A faház burolatot – más néven íves- azoknak ajánljuk, akik olyan felületet akarnak kialakítani, mintha egy faházat vagy gerendaházat látnának. A domború forma ezt a hatást kelti.

Mivel a faházburkolat elsősorban kültéren használják, ajánljuk a favédőszerek használatát melyek megóvják a faanyagot a gomba-és rovarkárosítóktól az UV- sugárzástól és meggátolják bárminemű nedvesség bejutását a faanyagba

A fából készült homlokzatok jellegzetes megjelenést kölcsönöznek épületeinknek. Már első ránézésre kitűnnek a környezetükből, mindig is divatosak lesznek. Nem beszélve arról, hogy szigetelőképességüknek köszönhetően energia hatékonyak is. Sokféle kialakításban, profillal készíthetőek, hogy megfeleljenek a speciális igények kielégítésére. Kialakításuknak és felhasználási módjainak köszönhetően főleg kültéri felhasználásra alkalmasak.
Fontos számunkra, hogy partnereink kérésének megfelelően teljesítsük kívánságaikat.