belteri_profil

Lambéria

A lambéria olyan falburkoló, mely tömörfából, általában fenyőből készül és csap-hornyos kialakítású. Felületét kezelhetjük színtelen lakkal, viasszal, lazúrral, festékkel, páccal. Felhasználásának csak a fantázia szabhat határt, süllyesztheti a mennyezetet, tagolhatja a helyiségeket, burkolhatja a vezetékeket vagy a hideget sugárzó falakat szigetelheti. Hatása harmonikus, egyedi. A valódi faanyagok természetes hatásúak, önmagukban is szépek, tapintásuk kellemes és meleget sugároz. Az ilyen anyagból készített falburkolatok meghitté varázsolják otthona falát.

hajopadlo_nyitokep

Hajópadló:

Miért éppen fából készült hajópadlót válasszunk? Amikor belépünk egy hajópadlós szobába rögtön szembe ötlik a padló, amelynek kellemes kisugárzása van az egész beltérre, az emberek komfort érzetére. Amikor elhatározzuk, hogy hajópadlót szeretnénk a szobánkba, akkor kiválasztásánál a döntenünk kell, hogy akarunk-e egy elegáns hatású, természetes és jó meleg benyomást keltő hajópadlót, vagy egy utánzatot, ahol az előbbi értékek elvesznek. A fentiek meggyőző erejűek, inkább a természetes anyagokból, fából készült hajópadlót válasszuk! Egyik fontos előnye még a fából készült hajópadlónak, hogy rugalmas anyag. Rugalmas padló óvja az izomzatot, az ízületet, kellemesebb hangulatú járást biztosít. Hála a modern technológiának, a fa hajópadlók festése és olajozása jelentősen növeli az élettartamát, a mechanikai ellenálló képességét a felszíni kopásállóságot, a karcmentességet.

Speciális profilok egyéni követelményekhez

A speciális profilok alatt elsősorban faház-, és kész házelemeinket értjük. Készülhetnek szimpla vagy dupla csapozással is. A kiváló minőségű faház elemek többfajta hosszúságban, keresztmetszetben különféle profillal rendelhetőek nálunk vagy raktárkészletről megvásárolhatóak. Ezek a profilok nem burkolati célt szolgálnak, hanem teherbíró szerkezetek. Vastagságuktól és kialakításuktól függően készíthetőek belőlük akár kis szerszámtárolók, de alkalmasak lakóépületek falainak kialakítására is.

Alkalmazásuk kültérin és beltéren egyaránt elképzelhető, elfogadott.

Divatban a kültéri fa homlokzatok

Lucfenyő faház burkolatot külső terek, garázsok, könnyűszerkezetes szerszámtárolók, családi házak oldalfal burkolására ajánljuk, mely faház hatását kelti a burkolat íves felülete miatt. A faház burolatot – más néven íves- azoknak ajánljuk, akik olyan felületet akarnak kialakítani, mintha egy faházat vagy gerendaházat látnának. A domború forma ezt a hatást kelti.

Mivel a faházburkolat elsősorban kültéren használják, ajánljuk a favédőszerek használatát melyek megóvják a faanyagot a gomba-és rovarkárosítóktól az UV- sugárzástól és meggátolják bárminemű nedvesség bejutását a faanyagba

A fából készült homlokzatok jellegzetes megjelenést kölcsönöznek épületeinknek. Már első ránézésre kitűnnek a környezetükből, mindig is divatosak lesznek. Nem beszélve arról, hogy szigetelőképességüknek köszönhetően energia hatékonyak is. Sokféle kialakításban, profillal készíthetőek, hogy megfeleljenek a speciális igények kielégítésére. Kialakításuknak és felhasználási módjainak köszönhetően főleg kültéri felhasználásra alkalmasak.
Fontos számunkra, hogy partnereink kérésének megfelelően teljesítsük kívánságaikat.

Beltérben felhasznált fa burkolatok hatásai

A fa egy élő anyag és mindig is az marad. Illatával, esztétikai szépségével az ősidők óta közel áll az emberhez. Élettereinkben kényelmes lakókörnyezetet hoz létre, melegérzetet áraszt. A kellemes lakókörnyezet és a melegérzet bizonyítottan csökkenti fűtési költségeinket is. A fa felületek jelentősen hozzájárulnak komfortérzetünk kialakulásához, valamint lélegző képessége jótékonyan szabályozza szobáink levegőjének nedvességtartalmát.

A Weining Hydro Technológia a garantálja, hogy gyalult termékeink felülete a csiszolt felületnél is simább, csillogóan sima, bútor minőségű legyen. A lambériák, hajópadlók, fózolt falburkoló, gyalult deszkák, szegélylécek mind-mind gyalult termékek.